SFO / Aktivitetsskolen: Bestill omvisning i vinterferien!

Til SFO/Aktivitetsskolen

Gjør noe spennende og morsomt i vinterferien 2012– besøk Fotballmuseet og Ullevaal Stadion.

Kom og opplev norsk fotballs historie, de store øyeblikkene og den norske fotballsjela. Fotballmuseet er et opplevelsessenter for fotballinteresserte i alle aldere og er av Aftenposten blitt kåret til ”Oslos kuleste museum”. Vi har spill og konkurranser med premier til alle barna.

I tillegg får dere en guidet omvisning på Ullevaal Stadion hvor man får sett bl.a. innbytterbenken, kongetribunen, spillerslusa og landslagsgarderoben. Dette er en unik mulighet til å se nasjonalarenaen fra innsiden rett før verdensstjerner som Wayne Rooney, Frank Lampard og Steven Gerrard kommer på besøk.

Bli med inn i Drillos rike!!!

Vi har åpent hver dag i hele vinterferien.

Priser: kr. 30,- pr. elev – Lærere/ledere gratis

Ta kontakt for bestilling:

post@fotballmuseet.no

Eller benytt kontaktskjemaet her!

Hjertelig velkommen skal dere være

IMG 4851