Hvor var du da Norge slo Brasil?

I forbindelse med Det norske teatrets oppsetning av Are Kalvøs "Norge-Brasil - ein fotballopera" gir vi deg muligheten til å vinne landskampbilletter og teaterbilletter Vi vil gjerne vite hvor du var den 23. juni 1998, da Norge slo Brasil 2-1 i fotball?

"

Hvor var du da Brå brakk staven?" er et spørsmål som er stilt mange ganger. De fleste voksne mennesker husker dette øyeblikket. Like mange, om ikke flere, husker også svært godt hvor de var da Norge slo Brasil på sankthansaften i 1998.

Den 23. juni 1998 eksploderte den lille fotballnasjonen Norge. Folk badet i fontener, hang ut av bilvinduer og gikk i paradetog oppover Karl Johan. Denne kvelden var alt tillatt, og hundretusenvis av nordmenn trakk ut for å feire en av våre største idrettsprestasjoner noensinne. Vi hadde slått selveste Brasil i et verdensmesterskap i fotball!!

Så, fortell oss! Vi vil vite hva du gjorde denne kvelden, og hvordan du husker den dramatiske kampen. Har du noen gode minner? Kanskje du har et bilde? Vi har i samarbeid med Det Norske Teatret en konkurranse der du kan vinne 2 billetter til landskampen mellom Norge– Kroatia 2. juni, og billetter til teaterforestillingen. Alt vi ønsker er at du deler ditt minne med oss.

De beste minnene/historiene (og bildene) vil bli å finne i Fotballmuseets utstilling på Ullevaal Stadion.

For å delta i konkurransen klikk her:

jubel