Turist i egen by - Gratis inngang på Fotballmuseet

Turist-i-egen-by 2012

Er du i Oslo på søndag? Benytt anledningen til å bli bedre kjent med byen - helt gratis.

Oslo kommune og VisitOSLO åpner søndag 22. april dørene til Oslo rådhus for alle som ønsker å bli bedre kjent med byen sin.

Alle som møter opp i Oslo rådhus mellom 10.00 og 16.00 denne dagen vil få utdelt et gratis Oslo Pass. Dette er en enestående anledning til å besøke steder og attraksjoner du spaserer forbi hver dag, men ikke har tatt deg tid til å stikke innom.

Med Oslo Pass kan du denne dagen få gratis førstehåndskjennskap til byens mange turistattraksjoner og tusen år lange historie. Passet gir også fri transport med Ruter innen sone 1 og med Bygdøyfergene, gratis sightseeing både med båt og buss, i tillegg til mange forskjellige spesialtilbud. Passet som utdeles er kun gyldig søndag 22. april.

På Fotballmuseet er det gratis inngang med omvisninger på Ullevaal stadion hver halvtime mellom kl. 10.00 og kl. 14.00. Bli med på en spennende tur inn i Drillos rike!

I Rådhuset møter du utstillere som gir deg informasjon om spesielle aktiviteter og tilbud for dagen. Nærmere informasjon om de ulike utstillerne og om dagens program finner du i programheftet nedenfor.

Vi i Oslo kommune og VisitOSLO ønsker at du som bor i byen skal bli en god ambassadør for hovedstaden. Da kan du våre en kunnskapsrik vert for både familie og gjester fra inn- og utland. Selvopplevd er velopplevd og ingenting er mer troverdig enn videreformidling av egen opplevelse.

Ta med hele familien til en trivelig dag som "Turist i egen by" og gjør bruk av byen på en ny og spennende måte. Velkommen i Oslo rådhus søndag 22. april fra kl. 10-16!